![]() |
|
|
||||||
| Tags: essalatu vesselamu aleyke, forum oyun, salavat 9999, salavat zikir oyunu, ya rasulallah |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
------------------------DİKKAT------------------------- BU SELAVAT OYUNU TAMAMLANMIŞTIR. ------------------------DİKKAT------------------------- Rabbim tüm okuyanların dualarını salavatlarını kabul etsin mahşerde en zor anımızda salavatlarımızı yardımımıza yetiştirsin inş bizi efendimizden,güllerin efendisinden ayırmasın.. arkadaşlar tüm okuyanlara,birbirimize dua edelim birimizin duası hemen kabul olan mübarek bir zamana gelebilir Allah kabul eder inş dua ile..Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9999 benden sonraki ise; Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9998 geriye doğru salavat getirelim bakalım en çok kim getirecek yada en çok kim sevap kazanacak |
|
|
#2 |
|
ALLAH C.C. Hazretleri bu Salavat-ı şerifleri okuyan kardeşlerimizden Razı Olsun,
Onların amellerini salih, günahlarını affeylesin, tüm geçmişlerinede rahmet eylesin inşAllah (Amin) |
|
|
#3 |
|
Rabbim tüm okuyanların dualarını salavatlarını kabul etsin mahşerde en zor anımızda salavatlarımızı yardımımıza yetiştirsin inş
bizi efendimizden,güllerin efendisinden ayırmasın.. arkadaşlar tüm okuyanlara,birbirimize dua edelim birimizin duası hemen kabul olan mübarek bir zamana gelebilir Allah kabul eder inş dua ile.. |
|
|
#4 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 7
Konular: 2155
![]() |
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9997
hic bir zaman göründügüm kadar güclü olamadim..
ve cogu zaman göründügüm kadar mutlu degilim.. zaman zaman icimde firtinalar kopuyor ama yüzümde hep bir tebessüm.. kimseyi üzmemek adina.. insanlar farketmiyor edemezde.. cünkü en az onlar kadar kendimi de inandirdim.. ..gercek olmayan gülüslere.. ve sadece aynaya baktigim zaman görebiliyorum aci gercegi.. |
|
|
#5 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 6
Konular: 28
![]() |
esselatu vesselamu aleyke ya resu
....9996 YERYÜZÜ BİR MESCİT,MEKKE BİR MİHRAB, MEDİNE BİR MİNBER, O BÜRHANI BAHİR OLAN PEYGAMBER ALEYHİSSELATÜ VESSELAM , BÜTÜN EHLİ İMANA İMAM
![]() |
|
|
#6 |
|
Bağlılık Durumu:
![]() |
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9995
ve cogu zaman göründügüm kadar mutlu degilim.. zaman zaman icimde firtinalar kopuyor ama yüzümde hep bir tebessüm.. kimseyi üzmemek adina.. insanlar farketmiyor edemezde.. cünkü en az onlar kadar kendimi de inandirdim.. ..gercek olmayan gülüslere.. ve sadece aynaya baktigim zaman görebiliyorum aci gercegi.. |
|
|
#7 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 97
Konular: 808
![]() |
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9994
|
|
|
#8 |
|
Bağlılık Durumu:
![]() |
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9993
|
|
#9 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 2
Konular: 2635
![]() |
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9992
![]() |
|
|
#10 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 97
Konular: 808
![]() |
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...9991
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | son Mesaj |
| Okunması Yirmibin Salavat Gücünde Olan Bir Salavat | _bamteli_ | Muhammed (a.s) | 21 | 26.02.2010 08:23 |
| 10 sALAVAT gETİREN | Şevket Okyay | Muhtelif Dualar | 26 | 03.02.2010 13:28 |
| Salavat-ı Şerif | _bamteli_ | Muhammed (a.s) | 20 | 01.02.2010 16:17 |
| on bin salavat gücünde bir salavat | _bamteli_ | Muhammed (a.s) | 8 | 29.01.2010 12:17 |
| salavat | tozpembem | Muhammed (a.s) | 9 | 20.10.2008 12:27 |