![]() |
|
|
||||||
| Tags: boncuklu oya, boncuklu oya ornekleri, dantel modelleri, oya ornekleri, pullu oya modelleri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Boncuklu Güzel Oya Örnekleri 52
Boncuklu Oya Örneği 51, Boncuklu Oya Örneği 50, Boncuklu Oya Örneği 49, Oya Modelleri 48, Pullu Boncuklu Oya Örneği 47 ![]() Pınar Yaprağı Oyası ![]() Üzüm Oyası ![]() Papatya Oyası ![]() Kelebek Oyası ![]() Karpuz Dilim Oyası ![]() Karanfil Oyası ![]() Molla Çiçeği Oyası ![]() Çitlembik Oyası ![]() Arpa Sapı Oyası ![]() Bey geldi hanım sallandı oyası ![]() Kabak Çiçeği Oyası ![]() Dürme Oya ![]() Domates Oyası ![]() Çilek Oyası ![]() Ojeli Parmak Oyası ![]() Elti Çatlatan Oyası ![]() Bahar Dalı Oyası ![]() Leblebi Oyası ![]() Gelin Taçı Oyası - Yelpaze Oyası ![]() Geyik Bonuzu Oyası ![]() Motor İzi Oyası ![]() |
|
|
#2 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 1461
Konular: 228
![]() |
Hepsi çok güzel Allah razı olsun ...
![]() ILık bir rüzgar esti, nereden geldi bilmiyorum. nereye gidiyorsun diye sordum özlenen herşeye dedi o an aklıma sen geldin çünkü özlenen bir tek sendin.
|
|
|
#4 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 2877
Konular: 0
![]() |
örnekleriniz çok güzel.oya örmeyi yeni öğrenenler için yapılışını da anlatırsanız daha iyi olur
baki sevgiler adına nice dilekler vardır.ölümü bile ayrılık saymayan gönüller vardır.mesafeler araya set çekmişse bile,dualarda birleşen gönüller vardır.dualarımız filistindeki kardeşlerimiz için.rabbim duaları kabul eylesin.... |
|
|
#5 |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
#6 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 3032
![]() |
güzel yalnız yeni örnekler istiyorum
|
|
|
#7 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 3738
![]() |
emeğinize sağlık Allah razı olsun paylaşım için..
|
|
|
#8 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 4823
Konular: 52
![]() |
eselamun aleykum ben de katiliyorum örnekleriniz çok güzel ama,oya örmeyi öğrenenlere kolaylık olması için yapılışını anlatırsanız daha iyi olur. v cunku erkez siizn kadar becerekli olmayabilir ne dersiniz gercek paylasim boyle olmali bence de
|
|
|
#9 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 3302
![]() |
emeğinize sağlık teşekkür ederiz.
|
|
|
#10 |
|
Bağlılık Durumu:
Kayıt numarası: 5566
Konular: 36
![]() |
hepside çok hoş elinize sağlık
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | son Mesaj |
| Lif Örnekleri | Admin™ | Örgü El İşi Dantel Modelleri | 0 | 01.12.2009 16:20 |
| Güzel İğne Oyası Örnekleri 82 | Admin™ | Örgü El İşi Dantel Modelleri | 0 | 10.11.2009 12:40 |
| Güzel Görünen Değil, Güzel Görendir Güzel | _bamteli_ | Genel Şiirler | 3 | 24.10.2009 20:36 |
| oya örnekleri | menzil | Oya Modeli | 18 | 16.10.2009 23:54 |
| Boncuklu Oya Örnekleri 72 | Admin™ | Örgü El İşi Dantel Modelleri | 0 | 18.10.2008 16:40 |